Datorsupport
Installation
Uppgradering
Rådgivning
Säkerhet
Antivirus
Brandvägg
Virus
Om olyckan är framme
Bläckpatroner
Felsökning/rep
Fjärrsupport
RIT-avdrag
Windows 10 uppgradering
Supportabonnemang
Nätverk Internet
Paketerbjudanden
Ljud och bild
Mobiltelefoni
Länkar
GDPR

Vi finns även på:Om olyckan är framme

Virus eller annan skadlig kod är något som tyvärr drabbar nästan alla internetanvändare för eller senare.

Att bli kvitt problemet kan vara en utmaning nog så svår, speciellt för användare med begränsade kunskaper inom data, kod och om hur virus och annan skadlig kod agerar.

Varning för "polisvirus"!
Ett vanligt tillvägagångssätt när det gäller nätbedrägerier är att plantera ett främmande program i mottagarens dator och korrumpera viktiga start/bott och säkerhetsnycklar. Främmande och fientliga program av den här sorten benämns (Mall-ware)
underkategori (Windows locker). De är inriktade på att tilltvinga utbetalning av pengar från privatpersoner och företag. 

Målet för det fientliga programmet är att låsa mottagarens dator och avkräva "böter" för påstådda oegentligheter. Genom att skapa vad som verkar vara en ogenomtränglig blockad av användarens dator vill bedragarna ge intrycket av att det gäller att betala "böter" eller förlora tillgången till allt på den infekterade datorn!

Man skall givetvis inte betala några pengar till dessa internetskojare och skurkar, det finns dessutom inga garantier för att de inte kommer försöka uttpressa datoranvändaren igen vid ett senare tillfälle! 

Har ni haft oturen att drabbats av det så kallade "polis viruset" en variant av (Windows locker) som låser er dator och kräver er på böter för påstådda oegentligheter utförda på internet? Vi har vi lösningen klar, dessutom till fast pris! Behöver ni hjälp med dator låst av virus, mall-ware eller annan skadlig programvara och bor eller verkar med ert företag i Göteborg samt Västra Frölunda? Kontakta oss för rådgivning och hjälp!

Varning för telefonförsäljare/bedragare - Microsoft!
Många företag och hushåll har på senare tid blivit kontaktade av telefonförsäljare som hävdar att de ringer från Microsoft.  Bedragarna talar vanligtvis engelska med brytning/accent och vill få tag i personliga uppgifter som de hävdar behövs för uppdateringar eller andra åtgärder för att skydda den uppringdes dator. Uppgifterna används senare för att komma åt lösenord, kontouppgifter etc för att på så sätt stjäla pengar eller privat information.

Det riktiga Microsoft Corporation ringer inte upp folk för att erbjuda service eller annat!  

Vi erbjuder hjälp med borttagning av datorvirus, trojaner, mall-ware samt annan skadlig kod till fastpris*. Upplåsning, utrensning och komplett genomsökning av interna hårddiskar, externa hårddiskar, usb, minneskort ingår i det fasta priset. Vi ser även över er nuvarande säkerhetslösning och rekommenderar förbättringar för att säkerställa adekvat skydd av er dator i dagens komplexa hotmiljö.


Borttagning av virus - Grundpaket

I vårt fasta pris för virusborttagning ingår*:


Borttagning av virus - Paket ++

I vårt fasta pris för virusborttagning ingår*:


* Samtliga priser är inkl moms för privatpersoner, för företag tillkommer moms. Fast pris gäller ej för borttagning av (gac_32\desktop.ini) virus.

Behöver ni hjälp med att ta bort virus, adware, trojaner eller annan skadlig programvara? Kontakta oss idag för professionell hjälp med virusborttagning och datorskydd antingen på plats hos er eller efter inlämning hos oss.

Vi erbjuder även hjälp via telefon och fjärrstyrning i hela Sverige samt via hem/företagsbesök i Göteborg samt Västra Frölunda.