Datorsupport
Installation
Uppgradering
Rådgivning
Säkerhet
Bläckpatroner
Felsökning/rep
Fjärrsupport
RIT-avdrag
Windows 10 uppgradering
Supportabonnemang
Nätverk Internet
Paketerbjudanden
Ljud och bild
Mobiltelefoni
Länkar
GDPR

Vi finns även på:Felsökning och reparation

Datorreparation och service för Pc och surfplattor.

Har ni fått problem med en trasig dator eller surfplatta? Våra tekniker har mångårig erfarenhet inom datorreparation och service. Vi hjälper er med alla problem som kan tänkas uppstå på er dator. Vi erbjuder dessutom gratis felsökning till alla våra kunder och ger er alltid reparations samt kostnadsförslag innan vi går vidare och reparerar er dator.

Vid felsökning/reparation kontrollerar vi alltid om den eventuella kostnaden för att reparera er dator är rimlig. Gäller det en trasig dator av äldre modell kan det ibland vara mer fördelaktigt för er som kund att köpa nytt, istället för att reparera en gammal dator.

Vi servar alla märkesdatorer som HP / Compaq, DELL, Acer, Asus, IBM / Lenovo, LG, Packard-Bell, Fujitsu Siemens, Samsung, Sony, Toshiba samt även så kallade OEM datorer.

För att ni skall slippa "kasta pengarna i sjön" kontaktar vi er alltid innan vi utför några reparationer eller installationer som medför merkostnad för er. Väljer ni att på vår inrådan köpa nytt istället för att reparera er nuvarande utrustning erbjuder vi rådgivning, inköp och installation från: 599:-* Läs mer här!

RIT-avdrag
Västerdata har nummera glädjen att kunna erbjuda alla våra privat-kunder halva priset på arbetskostnaden via RIT-avdraget. Behöver ni till exempel hjälp med att installera bredband och router från er bredbandsleverantör eller att konfigurera ett trådlöst nätverk (Wi-fi) så hjälper vi er snabbt och enkelt till ett mycket bra pris.

Oavsett om er dator är en Mac/Surfplatta eller PC så har ni rätt till RIT-avdrag på halva arbetskostnaden. Klicka här om ni vill veta mer om RIT-avdraget!

Här nedan ser ni ett urval av de vanligaste datorproblem vi avhjälper på en till två arbetstimmar.

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri felsökning och förslag på reparation! De flesta datorreparationer tar mellan två till tre arbetstimmar att utföra. Kontakta oss idag för gratis felsökning och reparationsförslag!

* Samtliga priser är inkl moms för privatpersoner, för företag tillkommer moms.