Datorsupport
Installation
Uppgradering
Rådgivning
Säkerhet
Bläckpatroner
Felsökning/rep
Fjärrsupport
RIT-avdrag
Windows 10 uppgradering
Supportabonnemang
Nätverk Internet
Paketerbjudanden
Ljud och bild
Mobiltelefoni
Länkar
GDPR

Vi finns även på:



Bläckpatroner

Behöver ni ny bläckpatron till er skrivare?

Bläckpatroner finns i mer än tusen olika modeller och utföranden.
Tillverkare av hem och kontors-skrivare rekommenderar vanligtvis den bläckpatron de själva tillverkar under eget namn och tar dessutom rejält betalt för dem. Men är bläckpatroner från originaltillverkaren alltid bättre än kopian? Nej i bland kan det faktiskt vara tvärt om!

Skillnaden i pris mellan original och kopia kan vara stort, ja så stor att kopian ibland vinner i jämförelsen. Men när skall man välja kopian? Och vad är avgörande för vad man i slutändan skall köpa?

Det kan ibland till och med vara mer fördelaktigt att köpa en helt ny skrivare med medföljande bläckpatron, istället för en ny bläckpatron till den skrivare man redan har installerad.

Gratis rådgivning om bläckpatroner! Klicka här!*

Ja som konsument är det inte alltid lätt att veta vad man skall välja. Västerdata hjälper er hitta den mest prisvärda bläckpatronen för er skrivare. Vi erbjuder rådgivning helt utan kostnad när ni beställer från (Ink-club) via vår hemsida.

Är det mer fördelaktigt att istället köpa ny skrivare så hjälper vi er med urval, inköp och installation om så önskas. Vi erbjuder urval, inköp och installation av dator- och hemelektronik utrustning till fast pris. Läs mer på vår sida om dator- och hemelektronik installationer här!

Vi erbjuder rådgivning och hjälp att hitta rätt bläckpatron helt utan kostnad!*

Hitta rätt bläckpatron idag! Klicka här för kostnadsfri rådgivning direkt!*

* Erbjudande för kostnadsfri rådgivning av bläckpatron gäller endast om kunden beställer bläckpatron från (Ink-club) via www.vasterdata.se