Datorsupport
Supportabonnemang
Nätverk Internet
Paketerbjudanden
Underhåll
Uppgradering
Nätverk
Backup
Surfa trygg
Säker lagring
Windows
Ljud och bild
Mobiltelefoni
Länkar
GDPR

Vi finns även på:Paketerbjudanden

Prisvärda och efterfrågade datortjänster till ett fast lågt pris.

Vi har samlat en mängd efterfrågade tjänster inom datorservice, installation, underhåll och säkerhet i våra attraktiva paketerbjudanen. Behöver ni få fart på en trög och segstartad dator eller kanske hjälp med säker backup? Ta en titt på vårt urval av pakettjänster till fast pris*, där hittar ni mycket som underlättar och hjälper er i ert datoranvändande!


Surfa trygg

Med vårt paket för säkert internetanvändande kan ni surfa både säkert och tryggt. Få ett heltäckande skydd med både anti-virus och brandväggsprogram från några av marknadens ledande leverantörer. Har ni svårt att hålla ert säkerhetsprogram uppdaterat? Vi erbjuder lättlästa användarinstruktioner till ert säkerhetsprogram när ni beställer ett Surfatrygg-paket. Läs mer här!


Underhåll

Känns er dator slö, långsam eller trögstartad? Ge er dator en riktig storstädning både invändigt och utvändigt. I vårt Underhålls-paket ingår bland annat uppstartsoptimering, registerrensning och defragmentering av hårddiskar samt städning/damsugning av dator, fläktar, kylflänsar etc. Ge er dator nytt liv med vårt Underhålls-paket! Läs mer här!


Uppgradering

Är ni intresserad av att förbättra er dator med några prisvärda uppgraderingar? Vi utför alla former av uppgraderingar för dator och IT, givetvis efter vår rekommendation och till lägsta pris för er! Vi rekommenderar, inhandlar och installerar efter önskemål! Läs mer här!


Nätverk

Funderar ni på ett eget datornätverk? Vi erbjuder kompletta nätverksinstallationer till fast pris! Vill ni dela flera datorer på en skrivare? Med ett datornätverk hemma eller på företaget är det inte bara möjligt utan även snabbt, smidigt och enkelt! Lite trådlöst surf i trädgården till sommaren kanske? Vi har paketet just för er! Välj vårt Nätverks-paket så kopplar vi in allt ni behöver och startar ert nätverk direkt. Läs mer här!


Windows

Har ni en gammal version av Windows? Många äldre versioner av operativsystemet Windows
(95,98,XP) stöds inte längre av Microsoft. Det leder till säkerhetshål och kompabilitetsproblem för nyare program som skall användas på allt för gamla versioner. Vi uppgraderar, Installerar, optimerar och gör er Windows installation redo att möta dagens och morgondagens utmaningar! Vi hjälper er snabbt och lätt till en ny version. Installerat, optimerat och klart att använda! Läs mer här!


Backup

Har ni fotografier, filmer eller dokument som ni vill skydda? Vad händer med allt det ni har sparat på datorn om hårddisken har gått sönder? Skyddsvärda filer bör sparas på minst två av varandra oberoende platser. Det är en förutsättning för att uppnå en grundnivå av säker lagring för skyddsvärd data. Beställ vårt Backup-paket och vi hjälper er till en säker lagringslösning innan det är för sent!
Inhandlat, installerat och klart! Läs mer här!


Säker lagring

Har ni känslig information som behöver skyddas från obehörig insyn? Dokument, register, företagsdata, lösenord, foto samt annan information kan effektivt skyddas med hjälp av avancerad kryptering? I vårt Säker lagring - paket ingår ett av marknadens absolut säkraste krypteringsprogram! Givetvis ingår installation, kryptering samt instruktion för programanvändning. Läs mer här!


* Samtliga paketpriser är inkl moms för privatpersoner, för företag tillkommer moms.